Dotari medicale

Mergi la pagina principala »

Aparatura Medicala Si Mobilier Medical

Your shopping cart is empty

Fotoliu Rulant Tetraplegici

Fii primul care evalueaza acest produs.

Availability: In stoc

Pret: 2.320,35 RON Cu TVA: 2.529,18 RON
Sau

Prezentare

Fotoliu rulant neurologic cu tetiera pentru invalizi tetraplegici. Cadru de aluminiu, spatar rabatabil si alte facilitati

Fotoliu Rulant Tetraplegici

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Detalii

Fotoliu rulant special conceput pentru deplasare invalizilor tetraplegici avand sisteme de sustinere si fixare, tetiera, si multiple reglaje.

Scheletul metalic al fotoliului şi structura de susţinere este din ţeavă de aluminiu învelită prin sinterizare cu material plastic dur, colorat.Ţeava de susţinere este din aluminiu identic cu cel al scheletului metalic. Partea textilă este fixată de ţeava de susţinere cu ajutorul a două şuruburi.

Spătarul este rabatabil, permiţând poziţionarea utilizatorului în poziţie de decubit. Se fixează în unghiul dorit prin acţionarea frânelor şi tragerea concomitentă a spătarului, în spate.Suportul pentru cap este din burete învelit în material textil, cu o formă curbată pentru susţinerea cât mai eficientă a capului. Tetiera se fixează manual de scheletul metalic cu ajutorul şurubului de fixare din dotare. Cotiera este rabatabilă, prin acţionarea unui buton lateral. Cotiera este capitonată cu o pelotă din material textil rezistent.Cele două suporturi laterale sunt două pelote ce împiedică alunecarea laterală a utilizatorului. Acestea se fixează de spătar cu ajutorul şuruburilor de fixare din dotare. Suportul este o pelotă rigidă, fixată pe scaunul fotoliului cu ajutorul şurubului de fixare din dotare, care împiedică alunecarea pacientului din fotoliu. Suporturile pentru picioare sunt rabatabile, ele permit poziţionarea picioarelor pacientului în diferite unghiuri, până la întinderea completă. Aceasta se face prin apăsarea manetei (gri) din spatele suportului pentru gambă şi ridicarea suporturilor până la obţinerea poziţiei dorite. Readucerea la poziţia iniţială se face prin acţionarea clemei (negre) de pe ţeava suportului pentru picioare. Suporturile pentru tălpi sunt mobile şi detaşabile. Sunt cofecţionate din material plastic injectat. Suporturile pentru gambe sunt două pelote rigide, rabatabile, fixate de partea metalică a suporturilor cu ajutorul şuruburilor din dotare. Sistemele de frînare sunt fixate bilateral pe scheletul metalic, şi sunt acţionate manual.

Sistemele de frânare sunt corect reglate dacă nu permit alunecarea fotoliului rulant, pe o pantă cu o înclinare de 15%, cu utilizatorul aşezat în fotoliu. Fotoliul dispune şi de frâne pentru însoţitor.

Roata anterioară este din spumă de poliuretan cu Ø 160x30 mm, fixată cu un rulment susţinut de un sistem de planetare cu lagăr oscilant. Roata din spate este din spumă de poliuretan, monobloc, cu diametrul de 380x40mm. Suspensia roţii posterioare este ataşată direct la ţeava de susţinere a fotoliului.

Mai multe informatii

COD 183-958
Dimensiuni 33x100x86 cm pe pachet
Greutate 25.0000
Caracteristici tehnice Width: 48 cm / 18.72 in
Folded width: 30 cm / 11.7 in
Height with headrest: 137 cm / 53.43 in
Height without headrest: 92 cm / 35.88 in

Length: 100 cm / 39 in
Weight: 25 kg / 55 lb

Back: 48 cm high x 48 cm wide / 18.7 inch high x 18.7 inch wide
Seat: 40 cm high x 43 cm wide / 15.6 inch high x 16.8 inch wide
Rear wheels: 37 cm (diameter) / 14.4 inch
Front wheels: 15 cm (diameter) / 5.9 inch

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

. . . . . .
close
. . . . . . . .